Ресторан

Вкусни Осоговски Специјалитети

Секој наш гост во ресторанот се третира како многу важен клиент и има можност да се наслади на богатите и разнообразни јадења. Сè се приготвува во моментот и според желбите на клиентот.

Не бива да си отидете пред да ги пробате пастрамајлиите, кременадлите, ражнињата, вешалиците… а гревота е да не ги вкусите старите традиционални специјалитети (зелник, боденик, баница) приготвени под вршник, на домашен, автентичен начин.

Ресторан
Ресторан
Ресторан

Прекрасни јадења, подготвени со љубов, само за Вас

Осоговска тава
Планински компири
Зелник под вршник
Осоговска пастрамајлија
Секаков вид на скара

Посетете не и вкусете ги традицоналните Осоговски јадења

Контакт и Резервации


Резервации на:

070 610 894

033 275 951

070 465 569

[email protected]

© 2016 Мотел Мице. Сите права се задржани. Developed by techko.net