Контакт и резервации

Би сакале да ги слушнеме Вашите коментари и со задоволство да одговориме на сите Ваши прашања кои ги имате за нашиот мотел.
Затоа, Ве молиме, слободно контактирајте не.


Резервации на:

070 610 894

033 275 951

070 465 569

[email protected]

© 2016 Мотел Мице. Сите права се задржани. Developed by techko.net